BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTunus'ta konser geliri afetzedelere bağışlandı----

Tunus'ta konser geliri afetzedelere bağışlandı

Tunus'ta konser geliri afetzedelere bağışlandı
13 Şubat 2023 - 12:59 www.finansgundem.com

Tunus Senfoni Orkestrası Akademisi tarafından düzenlenen konserin geliri, Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere bağışlandı.

Tunus'un başkenti Tunus’ta yer alan Kültür Sarayı yönetimi, pazar gecesi düzenlenen “Double Corde 2” konserine ilişkin açıklama yaptı.

Konsere Tunus Kültür Bakanı Hayat Kattat’ın da iştirak ettiği belirtilen açıklamada, "Şef Fadi Bin Osman yönetimindeki Tunus Senfoni Orkestrası Akademisi sanatçılarının verdiği konserden elde edilen gelir, yıkıcı bir depremle zarar gören iki kardeş ülke Türkiye ve Suriye’deki depremzedelere bağışlandı." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, Tunus Senfoni Orkestrası Akademisinin insani ve sosyal dayanışmayı güçlendirecek konserler vermeye devam edeceği kaydedildi.

TUNUS’TAN GELEN YARDIMLAR

Tunus, 6 Şubat'taki depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Kays Said’in talimatıyla hazırlanan iki askeri uçakla Türkiye ile Suriye’ye arama kurtarma ekibi ve acil yardım malzemesi göndermişti.

Gıda maddesi, ilaç, bebek maması, battaniye ve hijyen bezinin yer aldığı 14 tonluk acil yardım malzemesiyle yola çıkan uçaklarda, 41 kişiden oluşan arama kurtarma ekibi Türkiye’ye, 20 kişiden oluşan diğer bir ekip ise Suriye’ye ulaşmıştı.

Ülkede ayrıca depremin ilk gününden bu yana yardım kampanyaları düzenleniyor. Tunuslular bu kampanyalarla Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere desteklerini sürdürüyor.

Arap Yarımadası Türkiye'yi böyle itti

 

Deprem bölgesinde gıda denetimi yapılıyor

 

Serdar Bilgili açıkladı: 120-130 milyar dolar lazım

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)