BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTunus’ta Karvi'nin televizyon kanalı kapatıldı----

Tunus’ta Karvi'nin televizyon kanalı kapatıldı

Tunus’ta Karvi'nin televizyon kanalı kapatıldı
27 Ekim 2021 - 17:03 www.finansgundem.com

Tunus’ta eski cumhurbaşkanı adayı Nebil el-Karvi'ye ait Nesma TV ile yerel Kur’an-ı Kerim Radyosunun izinsiz yayın yaptıkları gerekçesiyle kapatıldığı bildirildi.

Tunus Bağımsız Görsel ve İşitsel İletişim Yüksek Kurulundan (HAICA) yapılan yazılı açıklamada, söz konusu medya kuruluşlarının defalarca uyarılmasına rağmen yayın lisansı almamaları nedeniyle kapatma kararının uygulandığı ve yayın teçhizatlarına el konulduğu duyuruldu.
Nesma TV ile HAICA arasında 2014’ten bu yana lisans başvurusu için yazışmalar yapıldığı ancak bir sonuç alınmadığı kaydedilen açıklamada kapatma kararının Kurulun 11 Ekim’deki toplantısında verildiği aktarıldı.

Açıklamada, Nesma TV için kapatma kararı alınmasında cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde kanalın gayriresmi sahibi Tunus’un Kalbi Partisi lideri ve cumhurbaşkanı adayı Karvi lehine yayınlar yaparak tarafsızlık ilkesine uymamasının da etkili olduğu belirtildi.

Tunus'ta ulusal yayın yapan Nesma TV, 2019'daki seçim sürecinde yolsuzluk ve kara para aklama suçlamasıyla yargılanan cumhurbaşkanı adayı Karvi lehine yayınlar yapmıştı.

Tunus'ta eski bakan gözaltına alındı

 

Tunus'ta hükümet kuruldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)