BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTunus'ta Cumhurbaşkanı devrede----

Tunus'ta Cumhurbaşkanı devrede

Tunus'ta Cumhurbaşkanı devrede
22 Eylül 2013 - 07:58 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Merzuki, ülkedeki siyasi krizin çözümü için yol haritası önerisinde bulundu

Tunus Cumhurbaşkanı Muhammed el-Munsif el-Merzuki, ülkedeki siyasi krizin çözümü için, 6 haftalık yol haritası önerisinde bulundu.
Tunuslu sinema ve tiyatro oyuncusu Rauf bin Yağlan'ın sunduğu programa konuk olan Merzuki, yaptığı açıklamada, ülkenin içinde bulunduğu siyasi krizden çıkabilmek için "6 hafta içinde anayasanın hazırlanması ve milletvekili ile cumhurbaşkanı seçimleri için tarih belirleyecek bağımsız seçim komisyonu kurulması üzerine inşa edilmiş bir yol haritası önerisinde" bulundu.
Merzuki, "siyasi belirsizlik" diye nitelendirdiği sorunu çözmek için siyasi kesimle bu yol haritası üzerinde anlaşmaya varmaya çalıştığını söyledi.
Başbakan Ali el-Ureyd hükümetinin icraatlarına da değinerek, hükümetin, iddia edildiği gibi başarısız olmadığını ifade eden Merzuki, "Göreve geldikten sonra 4 ay içinde başarısız olan bir hükümet yok" dedi.
Ureyd hükümetinin güvenlik alanındaki performansından övgüyle söz eden Merzuki, "Hükümet, güvenlik ve terörle mücadele konusunda teşekkür edilecek başarılara imza attı" diye konuştu. A.A
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)