BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTunceli'de köy basıp araçları yaktılar----

Tunceli'de köy basıp araçları yaktılar

Tunceli'de köy basıp araçları yaktılar
27 Haziran 2013 - 14:06 www.finansgundem.com

Tunceli' nin merkeze 20 kilometre uzaklıktaki Kanoğlu köyüne sabaha karşı kaleşnikof silahlarla saldırı düzenlendi

PKK, dün Tunceli'de yol kesip şantiye şefini kaçırdı. Bugün Kanoğlu Köyü'ne sabaha karşı kalaşnikof silahlarla saldırı düzenlendi. Son olarak bir şantiye binası basılıp araçlar ateşe verildi işçiler kaçırıldı.
Pülümür'ün Kırklare Köyü'nün dağlık alanında bulunan özel bir şirkete ait krom maden ocağı bugün öğle saatlerinde silahlı bir grup tarafından basıldı. Silah tehdidi ile çalışanları etkisiz hale getiren saldırganlar, şantiye binası ile 6 aracı ateşe verip yaktı. Saldırganlar daha sonra henüz sayıları belirlenemeyen bazı çalışanları da yanlarına alarak ormanlık alana doğru kaçtı.
Olayın duyulmasından sonra Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'ndan kalkan Sikorsky helikopterlerle bölgeye Jandarma Özel Harekat Timleri indirilerek, geniş çaplı operasyon başlatıldı. Operasyona Kobra helikopterler de destek verirken, saldırganların yakalanması için operasyonlar sürdürülüyor.Şantiyeyi basan grubun PKK'lı mı ya da başka bir örgüte ait mi olduğunun da araştırıldığı öğrenildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)