BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTunceli'de jandarma karakoluna hain saldırı----

Tunceli'de jandarma karakoluna hain saldırı

Tunceli'de jandarma karakoluna hain saldırı
17 Temmuz 2017 - 23:39 www.finansgundem.com

Tunceli'de, bir grup terörist Kırmızıköprü Jandarma Karakolu'na taciz ateşinde bulundu.

Tunceli'nin Pülümür ilçesine bağlı Kırmızıköprü Jandarma Karakol Komutanlığı'na bir grup terörist tarafından akşam saatlerinde uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı.

Güvenlik kaynaklarınhdan alınan bilgiye göre bu akşam saat 18.00 sıralarında, Pülümür ilçesine bağlı Kırmızıköprü Jandarma Karakolu mevzilerine, PKK’lı teröristle iki farklı noktadan sızma girişiminde bulundu.

PKKlı teröristlerin karakol nöbetçi kulelerine ateş atı. Uzun namlulu otomatik silahlarla ateş PKK’lılara askerler anında karşılık verince çatışma çıktı. Yoğun ateş altına alınan teröristler, sızma girişinini gerçekleştiremeyinceÿkaçarak izlerini kaybettirdi. PKKlı'ların kaçış istikameti, bölgede konuşlu bulunan fırtına obüsleriyle ateş altına alındı. Saldırıdan sonra kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)