BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiTuncay Özilhan'dan flaş Rusya açıklaması!----

Tuncay Özilhan'dan flaş Rusya açıklaması!

Tuncay Özilhan'dan flaş Rusya açıklaması!
25 Kasım 2015 - 11:00 www.finansgundem.com

Türkiye-Rusya İş Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan, Rusya ile tansiyonun düşürülmesi gerektiğini söyledi

Türkiye-Rusya İş Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan, Rusya ile yaşanan gerginliği değerlendirdi. Ntvpara’ya konuşan Özilhan, "İki ülke birbirine çok yakın. Ekonomik ilişkiler yoğun. Siyasi ilişkiler yoğun. Dost iki ülke. Böyle bir hareket ilişkileri geriyor. Herkesin belirli bir olgunlukla davranıp tansiyonu düşürmesini tavsiye ediyoruz" dedi.
 
 YÜZLERCE SENE BERABER OLDUK
 
Özilhan, "Çok üzerine gitmeden ilişkilerin bir an evvel yoluna sokulup iki ülkenin iyi ilişkilerinin devamını diliyoruz. Yüzlerce sene beraber olduk, beraber olacağız. Bu tür hadiseleri kenara koymalıyız. Olgunlukla karşılamalı, oturup konuşmalıyız" sözleriyle devam etti.
 
KAYIP DİYE BAKMIYORUM
 
Özilhan, Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yaptığı Anadolu Grubu'nun Rusya'daki faaliyetlerine değindi. Anadolu Efes'in 6 fabrikayla ve binlerce Rus çalışanıyla Rusya'da faaliyette bulunduğunu belirten Özilhan, "O ülkede üretip satıyoruz. Rus arkadaşlarımız var 15 senedir. Ben bir kayıp olacak diye bakmıyorum. Her şey yoluna girecektir" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)