BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Tümüyle iftira"----

"Tümüyle iftira"

Tümüyle iftira
08 Ocak 2014 - 19:30 www.finansgundem.com

​Başbakanlık kaynakları, Savcı Zekeriya Öz’ün bu akşam yaptığı açıklamadaki iddiaları yalanladı

Başbakanlık kaynakları, kendilerine yöneltilen soru üzerine Singapur'da basın mensuplarına yaptıkları açıklamada, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın söz konusu iddiayı, "tümüyle iftira" diye niteliğini belirterek, "Başbakanımızın, iddia edilen konuyla ilgili olarak yüksek yargıdan birilerini ya da herhangi bir kişiyi, birine göndermesi gibi bir durum kesinlikle söz konusu olmamıştır. Bu iddia, Başbakanımızın bizzat kendi ifadesiyle, kesinlikle ve tümüyle iftiradır" dediler.

Savcı Zekeriya Öz bu akşam yaptığı açıklamada Başbakan tarafından yüksek yargıdan iki kişinin kendisine gönderildiğini öne sürmüştü. Öz ayrıca bu kişilerin kendisine Başbakan’dan özür dileyen bir mektup yazmasını istediklerini iddia etmişti.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yargı yargı08 Ocak 2014 21:39

    bu ülkede yargı diye bir kurum kaldımı ki . yasama yürütme her biri bir top. tekmeleyen tekmeleyene bakalım gol hangi tarafdan gelecek.

  • exper08 Ocak 2014 19:54

    Biri Başbakan, biri Cumhuriyet Savcısı. Ama birisi yalan söylüyor. Yalan söyleyen kim ise yargı önünde hesap vermelidir.