BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor'Tüm Trabzon bana küfür etti'----

'Tüm Trabzon bana küfür etti'

'Tüm Trabzon bana küfür etti'
21 Temmuz 2014 - 14:49 www.finansgundem.com

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz TFF Olağan Genel Kurul toplantısı çıkışı tartıştı

TFF Olağan Mali Genel Kurulu toplantısının bitiminde Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz kameraların önünde tartıştı.

Mecnun Otyakmaz, şike sürecinde kendi takımlarının çok hırpalandığını ve bir daha adlarının bu süreçte kullanılmaması yönünde sitemlerini Hacıosmanoğlu'na iletti. Toplantı salonundan yürüyerek çıkan ikili bir süre konuştu ve daha sonra kameralar önünde tartışmaya başladı.

"CEZASINI BEN ÇEKTİM"

Otyakmaz, Hacıosmanoğlu'na Fenerbahçe ile aralarındaki meseleye girmek istemediklerini ifade ederek, ''Bir taraftan Fenerbahçe bir taraftan Trabzonspor benim takımımı delmeye çalıştı. Benim takımım aslan gibi durdu, cezasını ben çektim. Trabzonspor beni delmeye çalıştı. Bu bir gerçek. Trabzonspor alttan benim futbolcularıma çalıştı'' dedi.

'BENİ BU İŞTEN AYIR' DEDİN

Hacıosmanoğlu ise, Otyakmaz'a, "Sen beni bu işten ayır, dedin; ben de seni ayırdım. Tüm Trabzon bana küfür etti" ifadelerini kullandı. Daha sonra her iki başkan iddialarında inandırıcı olmak için çocuklarının üzerine yemin etti. Son olarak Otyakmaz, "Kameraların önünde tartışmayalım" diyerek ayrıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)