BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTüm Fransa Fenerbahçeli oldu----

Tüm Fransa Fenerbahçeli oldu

Tüm Fransa Fenerbahçeli oldu
01 Mayıs 2013 - 12:45 www.finansgundem.com

Benfica ile oynanacak maçı Fenerbahçe kazanırsa Fransız takımların Devler Ligi'nde önleri açılacak

UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finale kalarak tarih yazan Fenerbahçe, Portekizli rakibi Benfica karşısında final bileti alarak yeni bir tarih yazmaya daha hazırlarıyor. Portekiz'in Estadio da Luz Stadı'nda oynanacak  olan karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Stéphane Laurent Lannoy yönetecek. Ancak bu maçın önemi Fransız hakemden çok Fransızlar için geçerli. Çünkü yarın tüm Fransa Fenerbahçe’yi destekleyecek. Sebebi işe şöyle; maçı Fenerbahçe kazanırsa Fransa, Portekiz’in üstünde yer alarak Devler Ligi’ne baraj maçı yapmadan üç takım gönderecek.
Öte yandan Benfica Taraftarlar Derneği, perşembe günü Fenerbahçe ile oynanacak rövanş maçı öncesi “Türkler’e bilet satmayın” çağrısı yaptı. Caso do Benfica olarak ortak açıklamada bulunan dernek yöneticileri karşılaşmanın büyük önem taşıdığına dikkat çektiler ve taraftarlara, “Türkiye’den ve Avrupa’nın çeşitli şehirlerinden bu maça çok sayıda Fenerbahçeli gelecektir. Lütfen biletlerinizi karaborsaya çıkarmayın” uyarısında bulundular.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)