BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTulsi Gabbard da başkanlık yarışından çekildi----

Tulsi Gabbard da başkanlık yarışından çekildi

Tulsi Gabbard da başkanlık yarışından çekildi
20 Mart 2020 - 01:00 www.finansgundem.com

Süper Salı da dahil ön seçimlerde aradığı desteği bulamayan Demokratların başkan aday adaylarından Gabbard, destekçilerine hitaben kaleme aldığı yazıda yarıştan çekildiğini duyurdu

ABD'de Demokrat başkan aday adayı Tulsi Gabbard da yarıştan çekildi. Gabbard ülke çapındaki anketlerde çok geride kalmış, Süper Salı dahil sonraki eyaletlerdeki ön seçimlerde de başarısız performans göstermişti. Gabbard , gereken eşiği geçemediği için adaylar arasındaki son televizyon tartışmalarına da katılamıyordu.

Gabbard destekçilerine hitaben kaleme aldığı mektupta, şimdiye kadarki önseçimler sonucunda seçmenlerin tercihinin eski Başkan Yardımcısı Joe Biden olduğunun görüldüğünü belirtti.

Temsilciler Meclisi'nde Hawaii'yi temsil eden Gabbard, 'Başkan Yardımcısı'yla her konuda anlaşmasam da iyi yürekli olduğunu, ülkesi ve Amerikan halkına olan sevgisiyle hareket ettiğini biliyorum'' ifadesini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)