BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTülin Şahin Madonna'ya komşu oldu----

Tülin Şahin Madonna'ya komşu oldu

Tülin Şahin Madonna'ya komşu oldu
18 Nisan 2019 - 09:47 www.finansgundem.com

Tülin Şahin Pedro de Noronha ile Portekiz'de evlendi. Evlenmesinin ardından Lizbon'da ünlü şarkıcı Madonna ile komşu olduğu öğrenildi

Şef Memet Özer ile 12 yıllık evliliği iki yıl önce sürpriz bir şekilde biten ünlü top model Tülin Şahin, önceki gün sessiz sedasız ikinci kez gelin oldu.

Dokuz aydır birlikte olduğu Portekizli yatırım bankacısı Pedro de Noronha ile Portekiz'de evlendi. İki tarafın ailelerinin katıldığı sade bir törenle Lizbon'daki evlerinde evlenen çift, işlerinin yoğunluğu nedeniyle balayına çıkamadı. Anne olmak için yanıp tutuşan Tülin Şahin, umarım çok mutlu olur ve tez zamanda muradına erer.

KOMŞU VİLLALARDA OTURACAKLAR

Bu arada yeni gelinin, Lizbon'da ünlü şarkıcı Madonna ile komşu olduğunu öğrendim.
Madonna, Benfica alt yapısında oynamaya başlayan oğlu David Banda için iki yıl önce Lizbon'a taşınmıştı. Meğer Portekizli damadımız Pedro de Noronha ile Madonna yan yana villalarda oturuyorlarmış. Eşi ile Türkiye-Portekiz hattında yaşamaya devam edecek olan Tülin Şahin, yakında komşusu Madonna ile kanka olursa hiç şaşırmam.(Sabah/Bülent Cankurt)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)