BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTüccarız dediler, 64 ton kuru üzüm çaldılar----

Tüccarız dediler, 64 ton kuru üzüm çaldılar

Tüccarız dediler, 64 ton kuru üzüm çaldılar
23 Eylül 2021 - 12:03 www.finansgundem.com

Manisa'nın Salihli ilçesinde kendilerini tüccar olarak tanıtıp 7 çiftçiden 64 ton kuru üzüm alıp kayıplara karıştılar. Şüphelilerden biri yakalandı, diğerini yakalama çalışmaları sürüyor.

İddiaya göre, kendilerini tüccar olarak tanıtan H.H.K (34) ve F.Ü. (32), Taytan ve Yenipazar mahallelerindeki 7 çiftçiden toplam 768 bin lira değerinde '64 ton kuru üzüm' almak için anlaşma yaptılar, parayı ertesi gün EFT ile çiftçilerin hesaplarına göndereceklerini belirttiler ve üzümleri kamyonlara yükleyip oradan ayrıldılar.

Paralarının yatmadığı gören çiftçiler, dolandırıldıklarını anlayıp jandarmaya gitti. Şikayet üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, şüphelilerden F.Ü.'yü 3 bin 260 kilogram kuru üzümle yakaladı. Ele geçirilen üzümler sahiplerine iade edildi.

Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen F.Ü tutuklandı. Diğer şüpheli H.H.K.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Frida Kahlo’nun otoportresinin rekor fiyata satılması beJ

Adalar'da akülü araç tartışması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)