BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTTnet'den bedava film kampanyası----

TTnet'den bedava film kampanyası

TTnet'den bedava film kampanyası
20 Nisan 2013 - 18:07 www.finansgundem.com

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için çoçuklara 23 filmi hediye edecek.

TTNET açıklamasına göre, Tivibu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için çocuklara bir sürpriz hazırladı. Eğlenceli oyunlarıyla oyunseverin beğenisini kazanan Türkiye'nin ilk çocuk kahramanı "SüperCan", 23 Nisan'ı kutlamak için bu kez çocuklarla Tivibu'da buluşuyor.
SüperCan, 23 Nisan'ı aynı zamanda bir film bayramına dönüştürmek için çocuklara 23 film hediye edecek. SüperCan'ın 23 Nisan'da hediye ettiği 23 filmle tüm çocuklar Tivibu'da "film bayramı" yaşayacak.
SüperCan'ın minik izleyiciler için hazırladığı eğlenceli kampanya sadece 23 Nisan'la sınırlı kalmayacak. 23 Nisan özel çocuk klasörü, 20 Nisan - 20 Mayıs tarihleri arasında, bir ay boyunca Tivibu Ev ve Tivibu Web platformlarından çocuklarla buluşacak.
Aralarında Astérix Vikinglere Karşı, Caillou'nun Tatil Filmi, Tom ve Jerry : Hızlı ve Kürklü, Harika Köpek Rin Tin Tin gibi kaçırılmayacak yapımların olduğu özel klasöre, Tivibu Ev ve Tivibu Web'in Seç İzle menüsü üzerinden rahatlıkla ulaşılmak mümkün olacak. Çocuklar, Tivibu'nun gelişmiş yayın özelliklerinden biri olan Seç İzle sayesinde de filmleri yayın akışlarına bağlı kalmadan istedikleri an izleyebilecek. Çocukların keyifle izleyebileceği 23 film, mevcut üyelik paketlerinden bağımsız olarak bütün Tivibu üyelerine hediye olarak sunulacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)