BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTTNET değil eziyet! ----

TTNET değil eziyet!

TTNET değil eziyet!
25 Mayıs 2013 - 15:09 www.finansgundem.com

TTNET abonesi olup sorunlarla boğuşmayan yoktur. Sözde binada Fiber internet var ama internet ortada yok!

BURAK TAŞÇI - FINANSGUNDEM.COM
[email protected]
TTNET, televizyonlarda reklam filmleriyle insanların kulaklarına "Bir başkadır benim memleketim" türküsünü aşıladı. Türkiye'yi fiber kablolarla donattığını her alanda dile getiren TTNET reklamları, fiber internet değil 56K'lık bağlantıyı da sağlayacak kapasitesi bulunamıyor.
TTNET'in internet hizmeti ilerleme kaydetmesi gerekirken gerileme yaşıyor. Fiber internetle Türkiye'yi tanıştırdıklarını her mecrada dile getiren ve sürekli yenilikçi olduklarını açıklayan TTNET yöneticileri ve TTNET basın bültenlerinin aksine pratikte bunun hiç böyle olmadığı görülüyor.
TTNET internet gün boyunca kopuk halde kaldı. Evinden işini yapması gerekenler işlerinden alıkoyuldu. Suç yine abonenin altyapısına yüklendi. 
KOPUK İNTERNET SERÜVENİ BÖYLE BAŞLADI
DSL hattına sinyal gelmemesi nedeniyle modem IP alamadığı için internet kullanılamıyor. Müşteri hizmetleri arandığında müşterinin tamamen bilgisiz olduğu düşünülerek baştan savma işlemlerle geçiştiriliyor ve arıza kaydı oluşturuluyor ve sorunun müşteri kaynaklı olabileceği söyleniyor. Müşteri arızanın giderilmesi için saatlerce bekliyor. Bu beklediği esnada işleri de müşteriyi bekliyor.
Sosyal medyadan TTNET'e Twitter aracılığıyla twit atılınca TTNET aniden hizmet anlayışına geçiyor ve arızanın olduğu yere ekip gönderiyor. Ekipler gelir gelmez kablolar efsunlanmış gibi internet çalışmaya başlıyor. Ekipler gider gitmez internet yine kesiliyor ve modemdeki DSL ışığı yine karanlığa gömülüyor. Bunun yanı sıra ekip evdeki tesisatı incelemek için faturaya yansıtılmak üzere 10 TL ücret talep ediyor!
Müşteri tekrar sosyal medya aracılığıyla iletişime geçip ekiplerin arızanın olduğu yere gelmesini sağlıyor. Ekipler gelir gelmez karanlıkta olan DSL ışığı tekrar devreye giriyor, internet çalışıyor. Ekipten bir görevli arızanın tesisattan kaynaklandığını ve bunun müşteri sorumluluğunda olduğunu söylüyor.
FİBER İNTERNET FİYASKOSU
Arızanın bulunduğu binada TTNET fiber internet olmasına rağmen sadece bina girişine kadar fiber kablo gelmiş durumda. Bina içerisinde tesisat bakır kablolarla sağlanıyor. Diğer fiber internet hizmeti veren servis sağlayıcılar ise evin içine kadar fiber internet getiriyorlar.
İŞTE TTNET'İN ARIZASI VE AÇILMAYAN İNTERNET SAYFASI

 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)