BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTT Arena'da 11'ler belli oldu----

TT Arena'da 11'ler belli oldu

TT Arena'da 11'ler belli oldu
04 Aralık 2015 - 19:33 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'de 14. haftanın açılış maçında Galatasaray, Bursaspor'u ağırlayacak.

Mustafa Denizli'nin Galatasaray'ın başında ilk kez TT Arena'ya çıktığı maçta Galatasaray Bursaspor'u ağırlıyor

İŞTE İLK 11'LER!
Galatasaray:Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Hakan, Selçuk, Jose Rodriguez, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak
Bursaspor:Mert, Erdem, Serdar Aziz, Dany, Emre, Aziz, Bekir Yılmaz, Traore, Dzsudzsak, Josue, Necid 

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Bursaspor maçı bu akşamsaat 20:00'de oynanacak.

Ligde son yaptığı Çaykur Rizespor, Antalyaspor ve Kasımpaşa maçlarında 1 yenilgi, 2 beraberlik alan Galatasaray, lider Fenerbahçe’nin 7, ikinci Beşiktaş’ın 6 puan gerisinde bulunuyor.

Ligde 15 puanla 12. sırada yer alan Bursaspor ise son üç haftada sırasıyla Beşiktaş, Akhisar Belediyespor ve Kayserispor karşısında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Türk Telekom Arena’da oynanacak müsabakayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek.

GALATASARAY'DA ÜÇ OYUNCU EKSİK
Galatasaray, sakatlıkları bulunan üç oyuncusundan Bursaspor maçında yararlanamayacak. Sarı-kırmızılılarda uzun süreli sakatlığı bulunan Hamit Altıntop’un yanı sıra Lionel Carole ve Jason Denayer, sakatlıklarından dolayı Bursaspor karşısında forma giyemeyecek.

Kart ceza sınırında bulunan Selçuk İnan, Sabri Sarıoğlu ve Hakan Kadir Balta, Bursaspor müsabakasında kart görmeleri durumunda 15. haftadaki Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düşecek.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Bursaspor maçı 4 Aralık Cuma günü saat 20:00'de oynanacak.

GALATASARAY-BURSASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?
Mustafa Denizli'nin Galatasaray'ın başına geçmesinin ardından ilk iç saha maçında Bursaspor ile karşılaşacak. Karşılaşmayı Suat Arslanboğa yönetecek. bu zorlu mücadele 4 Aralık Cuma günü saat 20.00'de LİG TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

SORUMLULUK KAPTANLARDA
Teknik direktör Mustafa Denizli, Bursaspor maçı öncesi oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Artık yeni bir sayfa açmak için galibiyet serisi başlatmaları gerektiğini vurgulayan Mustafa hoca, kaptanlar Selçuk ve Sneijder’e özel sorumluluk verdi. İki yıldız, takım arkadaşlarıyla da konuşup, maça motive etmeye çalışacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)