BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTSK'dan Kuzey Irak'a operasyon! ----

TSK'dan Kuzey Irak'a operasyon!

TSK'dan Kuzey Irak'a operasyon!
13 Ocak 2016 - 15:09 www.finansgundem.com

Türk Silah Kuvvetleri'ne bağlı F-16'lar, Kuzey Irak'taki PKK kamplarını vurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri Kuzey Irak'a hava harekatı düzenledi. Dün gece saatlerinde düzenlenen operasyonda Zap, Metina, Avaşin, Basyan ve Gare'deki PKK kampları vuruldu.

TOPLAM 465 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Güneydoğu'da terör örgütüne yönelik başlatılan operasyonlarda örgüte büyük darbe vuruldu. Şırnak'ın Silopi, Cizre ile Diyarbakır'ın Sur ilçelerinde, açılan hendeklerin kapatılması ve bomba tuzaklı barikatların kaldırılması için sokağa çıkma yasağı ile birilkte asker ve polis tarafından başlatılan müşterek operasyon aralıksız sürüyor. Genelkurmay Başkanlığı; Cizre'de 261, Sur'da 78 ve Silopi'de 126 olmak üzere toplam 465 terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

SİLOPİ'DE CEPHANELİK ÇIKTI

Cizre'deki operasyonda 2 Kalaşnikof, 4 el bombası, 2 av tüfeği ve bomba yapımında kullanılan 50 kilogram amonyum nitrat ele geçirilidi. Silopi'de örgüt mensupların kullandığı noktalarda ise adeta cephanelik çıktı. Jandarma ve polis tarafından yapılan operasyonda; 36 Kaleşnikof, 6 roketatar ile silahlara ait 16 mühimmat ve 31 adet sevk fişeği, 45 el bombası, 1 av tüfeği, 4 gaz maskesi, 1 mayın dedektörü, el yapımı patlayıcıda kullanılan 15 tüp ile gece görüş dürbünü ve telsizler ele geçirildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)