BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTSK'dan Kuzey Irak'a keşif----

TSK'dan Kuzey Irak'a keşif

TSK'dan Kuzey Irak'a keşif
30 Mayıs 2013 - 21:53 www.finansgundem.com

Türk Hava Kuvvetleri'ne ait uçakların, çekilme sürecinin başlamasının ardından ilk kez, Kuzey Irak'a keşif harekatı gerçekleştirdiği öğrenildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, çekilme sürecinden sonra ilk kez bugün planlı bir keşif harekatı gerçekleştirdi.
Son olarak 26-27 Nisan tarihlerinde keşif uçuşu yapan Hava Kuvvetleri'ne ait uçaklar, Kuzey Irak semalarında planlı bir keşif harekatı gerçekleştirmişti.
İki adet RF-4 keşif uçağıyla gerçekleştirilen keşif uçuşu, Irak'ın kuzeyinde PKK'lıların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde yapıldı.
Planlı keşif harekatı, bir ay önce keşif yapılan koordinatlarda gerçekleştirildi.
Bölgedeki askeri kaynaklar, bir ay arayla aynı koordinatlarda keşif uçuşu yapılmasının nedeninin, bölgede oluşan veya oluşması muhtemel farklılıkların değerlendirilebilmesi olduğunu belirtti.
Çekilmeyle birlikte PKK'nın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde, yeni bir yapılanma, yeni bir bina, barınak ya da cephaneliğin varolup olmadığı belirlenecek.
Bir ay arayla elde edilen görüntüler Ankara'da Genelkurmay Karargahı'nda masaya yatırılacak ve kapsamlı bir değerlendirme yapılacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)