BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTSKB üst yönetiminde önemli değişiklikler----

TSKB üst yönetiminde önemli değişiklikler

TSKB üst yönetiminde önemli değişiklikler
05 Mayıs 2020 - 19:24 www.finansgundem.com

TSKB üst yönetiminde 2 yöneticinin istifasının ardından yeni atamalar yapıldı

FINANSGUNDEM.COM
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) üst yönetiminde önemli değişiklikler yaşandı. TSKB tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, banka Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Mehmet Şencan ile Yönetim Kurulu Üyesi Can Yücel'in görevlerinden istifa ederek ayrıldığı ifade edildi.

Bankanın bugün (5 Mayıs) düzenlenen Yönetim Kurulu toplantısında, istifalar ile boşalan Yönetim Kurulu üyeliklerine Mahmut Magemizoğlu ve Ozan Uyar'ın getirilmesine karar verildi. Magemizoğlu ayrıca, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini de üstlendi.

Komite üyelerinde değişiklik

Banka tarafından Yönetim Kurulu Komiteleri ile ilgili yapılan açıklamada ise "Yönetim Kurulumuzun 05.05.2020 tarihli toplantısında; Yönetim Kurulu Üye değişikliği sebebiyle, Sayın Mahmut Magemizoğlu'nun Yönetim Kurulu Komitelerinden Denetim Komitesi'ne komite başkanı olarak, Kredi Revizyon Komitesi'ne komite başkanı olarak ve Sayın Ozan Uyar'ın Kredi Revizyon Komitesi'ne ve Sürdürülebilirlik Komitesi'ne üye olarak seçilmelerine karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)