BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTSK radar görüntüsünü yayınladı----

TSK radar görüntüsünü yayınladı

TSK radar görüntüsünü yayınladı
16 Eylül 2013 - 20:00 www.finansgundem.com

TSK, ülkemiz sınırları içerisine giren Suriye Ordusu'na ait helikopteri füze ile düşürdü

Hatay’ın Yayladağı ilçesinde Suriye’ye ait helikopterin Türk jetleri tarafından düşürülmesiyle ilgili Genelkurmay Başkanlığı’ndan açıklama ve radar izi görüntülerini yayınlandı.
İşte Genelkurmay'ın o açıklaması:
"M-17 tipi bir Suriye helikopteri, Türkiye hududuna 26 NM mesafede iken, 16 Eylül 2013 saat 13.41'den itibaren Diyarbakır'daki Birleştirilmiş Kontrol İhbar Merkezi(BİKİM) tarafından tespit edilerek takibe alınmış, hududa 5 NM kalıncaya kadar Birleştirilmiş Kontrol İhbar Merkezi (Diyarbakır) tarafından Türk hava sahasına yaklaştığına ilişkin uyarı yapılmış, buna rağmen Suriye helikopteri Türk hava sahasına yaklaşmaya devam etmiş ve saat 14.25'te Hatay/Yayladağ'a bağlı Güveççi Hudut Karakolu bölgesinde, Türk hava sahasını, yaklaşık 14.200 feet irtifada seyrederken, 2 km. derinlikte ihlal etmiştir. Bu durum üzerine, bölgede hava devriye görevinde (Havada Hazır) bulunan iki adet F-16 uçağından birisi tarafından, saat 14.27'de Türk hava sahasında iken vurulmuş ve hududun takriben 1 km. Suriye tarafına düşmüştür" denildi.
İşte sınır ihali yapan helikopterin radar görüntüleri:
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)