BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTSK: 68 DEAŞ'lı etkisiz hale getirildi----

TSK: 68 DEAŞ'lı etkisiz hale getirildi

TSK: 68 DEAŞ'lı etkisiz hale getirildi
24 Aralık 2016 - 10:49 www.finansgundem.com

Türk Silahlı Kuvvetleri, El Bab'da 68 DEAŞ'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

El Bab'taki son durumla ilgili açıklama TSK'dan geldi. Fırat Kalkanı Harekatı’nın 123’üncü gününde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından karadan ve havadan yapılan müdahalelerde terör örgütü El Bab’ın ele geçirilmesine yönelik ilerleme sürdürüldü. TSK'nın son dakika açıklamasında 68 DEAŞ'lı teröristin etkisiz hale getirildiği, çatışmalarda 2 muhalifin şehit olduğu ve 1 muhalifin yaralandığı ifade edildi. İşte, TSK'nın EL Bab'taki son durum hakkındaki açıklaması!

TSK'nın El Bab ile ilgili son dakika açıklaması şöyle: "Muhalif unsurlardan oluşan Özel Görev Kuvvet Grupları tarafından, havadan ve karadan sağlanan yoğun ateş desteği ile Bab’ın ele geçirilmesine yönelik planlı harekatın icrasına devam edilmiştir. Top/havan atışları sonucu ve yaşanan çatışmalarda 38 DEAŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiş, 1 silahlı araç ve 1 Drone imha edilmiştir. Hedef tespit vasıtaları ile tespit edilen 141 DEAŞ terör örgütü hedefi ateş destek vasıtalarımızla ateş altın alınmıştır. Hava Kuvvetlerimize ait uçaklar tarafından, Bab bölgesinde tespit edilen DEAŞ terör örgütüne ait toplam 6 hedefe 6 bomba atılarak; 30 DEAŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiş, DEAŞ terör örgütü mensuplarınca kullanılan 3 karargah binası ve 3 bombalı araç garajı imha edilmiştir. DEAŞ terör örgütünden temizlenen bölgelerde muhaliflere destek sağlayan patlayıcı madde tespit ve imha timlerimiz tarafından harekatın başından bugüne kadar, çoğu tuzaklanmış 2208 EYP ve 42 mayın kontrollü olarak etkisiz hale getirilmiştir."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)