BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTSK: 32 köy teröristlerden temizlendi----

TSK: 32 köy teröristlerden temizlendi

TSK: 32 köy teröristlerden temizlendi
31 Ağustos 2016 - 19:45 www.finansgundem.com

Türk Silahlı Kuvvetleri, Cerablus harekatının 8. gününde yaptığı açıklamada 32 köyün teröristlerden temizlendiği, Zavgar ve Külliyah'ta 4 binanın içindeki teröristlerle imha edildiği belirtildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Cerablus Harekatı'nın 8. gününde 32 köyün teröristlerden temizlendiğini duyurdu. TSK'dan yapılan açıklamada 25 hedefin 107 atışla vurulduğu, Zavgar ve Külliyah'ta 4 binanın içindeki teröristlerle imha edildiği belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi;

"Akşam saatlerinde,18.50 sularında yine Zavgar ve Külliyah bölgelerinde teröristlerce barınma alanı olarak kullanıldığı tespit edilen 4 bina Türk Hava Kuvvetlerine ait uçaklarca yapılan hava taarruzuyla, içindeki teröristlerle birlikte imha edilmiştir. Buna ilave olarak, Koalisyon Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarınca, Güzelmezra bölgesine yapılan hava taarruzu sonucunda, DEAŞ'a ait bir silahlı araç imha edilmiştir."

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül31 Ağustos 2016 20:58

    Ülkem Daeş'i vuruyor ABD ve AB Ülkeri sessiz. Göya terör ile savaşan bu adiler bu topraklarda gebereceksiniz. inne dine İllallahül İslam..