BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'tan 'tarifeler kaldırılsın' çağrısı----

Trump'tan 'tarifeler kaldırılsın' çağrısı

Trump'tan 'tarifeler kaldırılsın' çağrısı
25 Temmuz 2018 - 10:59 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Trump, Avrupa Birliği ile gerçekleşecek ticaret müzakeresinin öncesinde tüm tarifelerin kaldırılmasını önerdi

ABD Başkanı Donald Trump, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Juncker ile çarşamba günü gerçekleştireceği görüşmeden birkaç saat önce, ABD ve AB'nin her ikisinin de tüm tarifeleri, bariyerleri ve sübvansiyonları ortadan kaldırması durumunda serbest piyasa ve adil ticaretin sağlanacağını, bunu yapmaya hazır olduklarını, ancak AB'nin buna hazır olmadığını belirtti.

Juncker ve AB Ticaret Temsilcisi Cecilia Malmstrom, AB'nin, mamul mallara ilişkin ikili ticaret anlaşması veya otomobiller üzerindeki tarifeleri küresel çapta azaltacak veya elimine edecek nitelikte olan büyük otomobil ihracatçıları arasındaki çok taraflı sektörel anlaşma konusunda müzakerede bulunmaya istekli olduğunu işaret edecek.

Juncker, Almanya'da ZDF'e verdiği bir röportajda, ticaret savaşının nasıl önlenebileceğini anlamak ve açıklamak için burada olduklarını belirtti, ancak bu konuda fazla iyimser olmadığını söyledi. Juncker, ayrıca, görüşmelerin başarısız geçmesi durumunda AB'nin "hemen" misilleme yapmaya hazır olduğu konusunda uyarıda bulundu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)