BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTrump'tan sonra başkanlık için şok isim!----

Trump'tan sonra başkanlık için şok isim!

Trump'tan sonra başkanlık için şok isim!
20 Ocak 2017 - 07:55 www.finansgundem.com

ABD’de yeni başkan resmen koltuğuna oturmadan çok ilginç bir isim için adaylık söylentisi ortaya atıldı

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında ABD seçimini yaptı ve ünlü iş adamı Donald Trump'ı başkan seçti. Henüz Trump resmi olarak göreve başlamadan birçok yerde bir sonraki başkan için ortak adres gösteriliyor. Üstelik oldukça ilginç bir isim. Başkanlığa adaylığını açıklayacağı konuşulan ve bu yönde adımlar attığı belirtilen isim Facebook'un yaratıcısı Mark Zuckerberg.

Seçmenlerin ne kadarının 'like' edeceği bilinmez ancak 2020 ya da 2024 seçimlerine aday olarak çıkacağı hatta bir önceki Başkan Barack Obama'nın ekibinden işe alımlar yaptığı belirtiliyor. Obama'nın kampanyasının başındaki isim David Plouffe, hayırsever Chan Zuckerberg Girişimi'ne katıldı. Aylık 1.8 milyar aktif kullanıcısı olan Facebook'un kurucusu olan Zuckerberg halihazırda dünyanın en zengin altıncı insanı durumunda.

EN AZ ÜÇ YILI VAR

Henüz 32 yaşında olan genç milyarderin başkan olabilmesi için en az üç senesi var. Çünkü ABD'de 35 yaş sınırı bulunuyor. Obama'nın kampanyasının başındaki ismi vakfına alan Zuckerberg'in en sevdiği oyunların başında strateji oyunlarından 'civilization' gelirken en çok hayran olduğu tarihi dönem ise eski Yunan.

Bu nedenle Zuckerberg için 'yeni imparator' benzetmesi bile yapılıyor. Zuckerberg'in arkadaşları ile evinde yaptığı samimi sohbetlerde bu konuyu açtığı ve başkan olmak istediği yönünde dedikodular da dolaşıyor.

Sabah

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)