BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'tan silahlanma açıklaması----

Trump'tan silahlanma açıklaması

Trump'tan silahlanma açıklaması
03 Ekim 2017 - 15:38 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump: Zamanı gelince silahlanma yasası hakkında konuşacağız

Las Vegas saldırısı Amerika Birleşik Devletleri'nde bireysel silahlanma tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Eski Başkan Barack Obama sosyal medyahesabından yayınladığı mesajda benzer trajedilerin yaşanmaması için herkesi üzerine düşeni yapmaya çağırdı.

Eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ise bireylerin silah sahibi olma hakkını kısıtlayacak yasal düzenlemelerin bir an önce hayata geçirilmesini istedi.

Bireysel silahlanmayı kısıtlama çağrılarına Beyaz Saray'dan cevap geldi. Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, mevcut şartların silahlanma yasasında muhtemel değişiklikleri konuşmak için uygun olmadığını savundu:

"Böyle bir çıkış yapmak ve eleştirmek sayın Clinton için kolay. Fakat önce bir şeyin farkına varmalıyız, bu olayda ellerine kan bulaşan tek kişi saldırgandı. Ve şu anda olayı bireyler ve kurumlar üzerine götürmek için doğru zaman değil."

ABD Başkanı Donald Trump da dün Las Vegas'ta meydana gelen silahlı saldırının ardından sürpriz bir mesaj yayınladı. Trump, "Zamanı gelince silahlanma yasası hakkında konuşacağız" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)