BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTrump'tan Kim Kardashian'a destek----

Trump'tan Kim Kardashian'a destek

Trump'tan Kim Kardashian'a destek
14 Haziran 2019 - 13:02 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump'tan Kim Kardashian'ın hukuk macerasına destek: İyi genleri var, en başarılı avukatlardan biri olacak

Bir Beyaz Saray ziyareti daha gerçekleştiren ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian, tekrar suç işlememeleri için mahkûmlara iş eğitimi verilmesi gibi alanlarda yapılacak ceza hukuku reformuna destek verdi. 

Ünlü yıldızı, “çok özel bir konuk, adalet reformunun güçlü savunucusu” olarak sunan Donald Trump, “Duydum ki, hukuk eğitimi almaya başlamış. Eğlence dünyasındaki en başarılı kişilerden biri ve yakında en başarılı avukatlar arasında olacak” dedi. 

Kardashian’ın ünlü bir avukat olan babası Robert Kardashian’ı hatırlatan Trump, “Babasını tanırdım ve size söyleyeyim, (Kim Kardashian) iyi genlere sahip –her şey için genleri iyi” ifadelerini kullandı.

O.J. SIMPSON'I BERAAT ETTİRMİŞTİ

1994'de eşini öldürmekle suçlanan O.J. Simpson'ın da avukatlığını üstlenen Robert Kardashian, davanın sonunda Simpson'ın beraat etmesini de sağlamıştı.

Kim Kardashian ise, şiddet içermeyen uyuşturucu suçuna rağmen ömür boyu hapis cezası alan ve 21 yıldır içeride olan beş çocuk annesi Alice Marie Johnson’ın affedilmesi için verdiği çabayla gündeme gelmişti. ABD’li yıldız, bu durumu Trump’la da görüşmüştü.

Bu deneyimin avukat olmak için kendisine ‘ilham verdiğini’ söyleyen Kardashian , San Francisco'da bir hukuk bürosunda dört yıl sürecek bir staja başladığını açıklamıştı.

KARDASHIAN: FARK YARATMAK İSTEDİM 

Trump’ın ardından sonra kürsüde bir konuşma yapan Kim Kardashian, Donald Trump’a övgüler yağdırarak “Ceza hukuku konusundaki tutkulu yaklaşımı gerçekten dikkate değer” dedi. 

Kardashian, “İçerideki kimseyle bağlantım olmadığı için gittiğim onlarca farklı cezaevinde bu kadar fazla zaman geçirdikten sonra, hayatımda gerçekten fark yaratmak ve doğru olanı yapmak istediğim bir noktada olduğumu hissediyorum. Ama nasıl olacağını ya da gerçekten neler yaşandığını tam olarak bilemiyorum” dedi.

Kardashian ayrıca, cezasını tamamlayan mahkûmların dışarı çıktıktan sonra topluma tekrar kazandırılmasını amaçlayan yeni bir programı da açıkladı. Buna göre, eski mahkûmlara iş görüşmelerine gidebilmeleri için ortak otomobil kullanımı ve önceden para yüklenmiş kartlar gibi imkânlar tanınacak. (Sputnik)

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)