BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'tan Kim Jong'a: Tatlı zeki kurabiye----

Trump'tan Kim Jong'a: Tatlı zeki kurabiye

Trump'tan Kim Jong'a: Tatlı zeki kurabiye
01 Mayıs 2017 - 12:01 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, CBS'e verdiği röportajda Kuzey Kore lideri Kim Jong-un için 'O tatlı zeki bir kurabiye' ifadelerini kullandı

ABD Başkanı Donald Trump, bir süredir gerilim yaşadığı Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile ilgili ilginç ifadeler kullandı.

CBS'de yayınlanan 'Face The Nation' isimli programa katılan Donald Trump, Kuzey Kore liderinin genç yaşta liderliği devralmasının önemli olduğunu söyledi.

Trump, Kim Jong-un için; "Çok genç yaşta, gücü üstlenebildi. Eminim, birçok insan bu gücü ondan almaya çalışmıştır. Amcası veya bir başkası. Ancak o bunu yapabildi. Açıkçası, o tatlı zeki bir kurabiye. Ancak devam etmesine izin veremeyeceğimiz bir durum var, uzun yıllardır devam eden bir durum." ifadelerini kullandı.

Seçim kampanyası döneminde 'döviz manipülatörü' olarak nitelediği Çin'le ilgili konuşan ABD Başkanı, "Başkan Şi'nin Çin için de çok büyük bir problem olan Kuzey Kore meselesini çözmek için çalıştığını biliyorum. Ona, 'Hey, bu arada Kuzey Kore'yi ne yaptınız? Bir de yarın sizin döviz manipülatörü olduğunuzu söyleyeceğiz.' dediğimi hayal edebiliyor musunuz?" şeklinde konuştu.

Oval Ofis'te 100. gününü geride bırakan Trump, başkanlık göreviyle ilgili olarak ise "Evet, bu zor bir iş. Ancak daha önce de birçok zor işim oldu. Daha zorları da oldu. 8 yılın sonunda bunu anlamanızı sağlayacağım." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALAĞABEYLİ01 Mayıs 2017 13:34

    TATLI ZEKİ KUR ABİ YE İÇ DEMİŞ...YANİ KUR SAVAŞLARININ MANİPÜLATÖR VE SPEKÜLATÖRÜ DEMİŞ...