BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'tan Karabağ mesajı: Kolay çözeriz----

Trump'tan Karabağ mesajı: Kolay çözeriz

Trump'tan Karabağ mesajı: Kolay çözeriz
25 Ekim 2020 - 22:15 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, Ermenistan ve Azerbaycan arasındaki çatışmayı çözme sözünü verdi.

ABD Başkanı Donald Trump, New Hampshire’daki seçim konuşmasında, “Bunu çözeriz. Buna ‘kolay durum’ derim ben. Bunu hallederiz. Gidin ve halkınıza söyleyin. Ermenistan. Neden olmasın? Ne yapacağını biliyorsan kolaydır” ifadesini kullandı.

Daha önce Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O’Brien, Ermenistan’ın Dağlık Karabağ’da ateşkes ilan etmeyi kabul ettiği, ABD’nin Azerbaycan’ı da ikna etmeye çalıştığını dile getirmişti.

Uzun yıllardır çözüm bekleyen Dağlık Karabağ'daki çatışmalar, 27 Eylül'de yeniden alevlenmişti. İki ayrı ateşkes mutabakatına rağmen taraflar, askeri faaliyetlere ara vermeden devam ediyor.

Erivan ile Bakü, hukuken Azerbaycan'ın fiilense Ermeni güçlerin kontrolünde olan Dağlık Karabağ bölgesi nedeniyle on yıllardır anlaşmazlık içinde.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • He he25 Ekim 2020 22:43

    Yıllardır Karabağ işgal altında Sn.Trump,şimdiye kadar neden sesiniz çıkmadı? Neden bu işgali sonlandırması için Ermenistan'a baskı yapmadınız,madem o kadar mahirsiniz?...Geçeceksin bunları seçim geldi ABD'ye sür eşeği Washington'a...