BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'tan bir geri adım daha----

Trump'tan bir geri adım daha

Trump'tan bir geri adım daha
22 Kasım 2016 - 21:51 www.finansgundem.com

ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump, New York Times ile görüşmesini önce iptal etti sonra da görüşmeyi gerçekleştirme kararı aldı

ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump, New York Times ile görüşmesini kendisi hakkında "çirkin ve doğru olmayan" haberler yaptığı gerekçesiyle önce iptal etti, daha sonra kararından vazgeçerek görüşmenin gerçekleşeceğini duyurdu.

Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Çirkin bir tonla hakkımda doğru olmayan haberler yapan New York Times ile görüşmemi iptal ettim." ifadelerini kullandı.

Toplantının şartları son anda değiştiği için görüşmenin gerçekleşmeyeceğini belirten Trump, paylaştığı ilk tweetten sadece birkaç saat sonra, "New York Times ile görüşme yapılacak, dört gözle bekliyorum." açıklamasında bulundu.

New York Times, seçim kampanyası döneminde "Trump neden başkan olmamalı?" başlıklı makale yayımlamış ve Demokrat Parti'nin Başkan adayı Hillary Clinton'ı desteklediğini açıklamıştı. Trump ise ABD medyasını taraf tutmakla suçlamıştı.

Trump, dün de ABD'nin önde gelen medya kuruluşlarının yöneticileri ile bir araya geldi. ABD medyasında yer alan haberlerde, Trump'ın görüşmede medya yöneticilerini "topa tuttuğu" ve CNN'nin Direktörü Jeff Zucker'a, "CNN'den nefret ediyorum, orada çalışan herkes yalancı ve bundan utanmalısın." dediği belirtildi.

DONALD TRUMP, HİLLARY CLİNTON SORUŞTURMASINDAN DA VAZGEÇMİŞTİ
Trump'ın baş danışmanlarından Kellyanne Conway de Hillary Clinton'ın e-postaları ile ilgili daha fazla soruşturma yapılmayacağını açıkladı.

Conway, Trump'ın seçimleri kaybeden rakibi Clinton'ın kendisini toparlamasına yardımcı olmak istediğini ve bu nedenle de soruşturmadan vazgeçildiğini söyledi.

Trump, seçim kampanyası boyunca, başkan seçilirse Clinton'ın e-posta skandalına ilişkin soruşturmanın yeniden açılacağını ve Hillary Clinton'ın hapse atılacağını belirtmişti.

Trump'tan U dönüşü!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)