BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'ın Kovid-19 tedavisinin maliyeti 100 bin doları aşabilir----

Trump'ın Kovid-19 tedavisinin maliyeti 100 bin doları aşabilir

Trump'ın Kovid-19 tedavisinin maliyeti 100 bin doları aşabilir
07 Ekim 2020 - 22:55 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump’ın yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedavi masrafının 100 bin doların üstünde tutabileceği kaydedildi.

New York Times, tedavi için 3 gün Walter Reed Ulusal Askeri Hastanesi’nde yatan ABD Başkanı Donald Trump’ın olası sağlık harcamalarını haberleştirdi.

Haberde, hastaneye helikopterle gelip giden ve tedavi süresince defalarca Kovid-19 testi yapılan, oksijen, steroid ve deneysel ilaçlar verilen Trump’ın tedavi masraflarının 100 bin doların üzerinde tutacağı tahmini aktarıldı.

Haberde, “Başkan olmayan biri için bu tedavi Amerikan sağlık sisteminde 100 bin dolardan fazlaya mal olur. Bu ülkede hastalar, sağlık sigortası payını ödedikten sonra bile önemli sürpriz fatura ve tıbbi borçla karşı karşıya kalıyor.” ifadelerine yer verildi. Sağlık masrafları federal hükümet tarafından karşılanan Trump’ın fatura endişesi bulunmadığına dikkat çekilen haberde, salgın sürecinde hastaneye yatırılan vatandaşların ise kaldığı süreye göre 400 bin dolara kadar faturalarla karşılaştığı örnekleri verildi.

Haberde, FAIR Health veri tabanı kayıtları kaynak alınarak, Kovid-19 nedeniyle hastaneye yatan 60 yaş üzeri bir kişinin ortalama masrafının 61 bin 912 dolar tuttuğu bilgisi paylaşıldı.

Trump, taburcu olduktan sonra kaldığı hastanede yüksek kalitede tedavi gördüğünü belirtmiş, Twitter hesabından, “Kovid’den korkmayın, hayatınıza hakim olmasına izin vermeyin.” şeklinde paylaşım yapmıştı.

Trump'a seçim öncesi aşı darbesi

İlk aşı için üretim aşamasına geçildi

Koca: Ağır hasta sayısının düşüş eğilimi başladı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)