BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'ın korktuğu başına geliyor!----

Trump'ın korktuğu başına geliyor!

Trump'ın korktuğu başına geliyor!
14 Aralık 2018 - 14:54 www.finansgundem.com

Hapis cezası alan ABD Başkanı'nın eski avukatı Cohen, Trump'ın yanlış olduğunu bilerek iki kadına para verilmesini emrettiğini söyledi.

Rusya soruşturmasıyla başı dertte olan ABD Başkanı Donald Trump'a eski avukatı Michael Cohen'den yeni bir darbe geldi.

ABC News'e röportaj veren Cohen, porno yıldızı Stormy Daniels ve Playboy modeli Karen McDougal'a verilen yaklaşık 300 bin dolarlık sus payı emrinin Başkan Trump'tan geldiğini söyledi. Cohen'e göre, ABD lideri bu hareketin yanlış olduğunu bilerek söz konusu adımı attı. 

Başkan Donald Trump, dün yazdığı Twittermesajında öfkesini "Hiçbir zaman Michael Cohen'den kanunu çiğnemesini istemedim. Avukattı ve hukuku bilmesi gerekiyordu. Eğer bir yanlış yapıldıysa, onun muazzam sorumluluğu var. Bundan dolayı para alıyorlar" cümleleriyle göstermişti.

Rusya soruşturmasında üç yıl hapis cezası alan Michael Cohen'e yönelik suçlamalar arasında seçim kampanya finansman kurallarını  ihlal etmek, banka dolandırıcılığı yapmak ve Moskova'daki bir emlak projesi için Trump'a aracılık etmek gibi konularda federal yetkililere yalan söylemek de var.

Seçimlerdeki Rusya parmağını araştıran soruşturmayı, özel savcı Robert Mueller yönetiyor. Soruşturmanın ucunun Başkan Trump'a kadar uzanabileceği yönündeki yorumlar, aylardır ABD basınında yer buluyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)