BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump’ın kızı çırılçıplak soyunmuş----

Trump’ın kızı çırılçıplak soyunmuş

Trump’ın kızı çırılçıplak soyunmuş
08 Eylül 2019 - 10:50 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump'ın en küçük kız çocuğu Tiffany Trump'ın bir video için soyunduğu ortaya çıktı. ABD Başkanı'nın ikinci evliliğinden olan kızının bir sanat projesi için annesiyle birlikte soyunduğu görüntüler kamuoyuyla paylaşıldı.

ABD Başkanı Donald Trump’ın Marla Maples ile yaptığı evlilikten olan 1993 doğumlu kızı Tiffany Trump’ın çıplak görüntüleri ortaya çıktı. 2015 yılında annesiyle birlikte bir sanat projesi için kamera karşısına geçen Trump’ın kamera önünde çıplak olduğu sahneler ABD başta olmak üzere uluslararası kamuoyunda sansasyon yarattı.
Los Angeles’ta yaşayan fotoğrafçı Scott Nathan’ın projesi için görüntü veren Trump videoda ünlü sanatçı Miles Davis’in 1957 yılında yaptığı albümü Ascenseur por l’echafaud’tan parçalar eşliğinde görülüyor.

 
Kadınların makyajsız ve kıyafetsiz olarak görüntü vermesini isteyen Nathan’ın bu projeye Trump’ın başkanlık yarışına adaylığını açıklamasından 2 ay sonra başladığı da belirtildi.

 

Projeye yaklaşık 100 kadın katıldığı açıklanırken, her kadının bu şekilde görüntü verdiği belirtildi. Katılımcılarla daha sonra yapılan röportajlarda yaşadıkları zorluklar ve hislerine de yer verildi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)