BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'ın Ford ziyaretinde maske gerginliği----

Trump'ın Ford ziyaretinde maske gerginliği

Trump'ın Ford ziyaretinde maske gerginliği
22 Mayıs 2020 - 03:44 www.finansgundem.com

Michigan'ın Demokrat Başsavcısı Nessel, Trump'tan Vali Whitmer ve Ford şirketinin kurallarına uyarak maske takmasını istedi. Trump ziyaret sırasında gazetecilerin karşısına yine maskesiz çıktı

ABD Başkanı Donald Trump, Michigan’da otomobil üreticisi Ford firmasına ait bir fabrikayı ziyaret etti. Ziyarete maske tartışmaları damga vurdu.

Michigan’ın Demokrat Başsavcısı Dana Nessel, açık bir mektupla hitap ettiği Başkan Trump'a maske takma çağrısı yaptı. Başsavcı, kamuoyu önüne sık sık maskesiz çıkan Trump’tan Vali Gretchen Whitmer’in çıkardığı maske talimatnamesine ve Ford şirketinin zorunlu maske uygulamasına uymasını istedi.

Başkan ziyaret sırasında maske takmadı. Trump fabrika ziyareti sonrasında bir muhabirin neden maske takmadığı ile ilgili sorusuna ''Arka tarafta maske taktım ama basına bunu görme zevkini tattırmak istemedim. Hem gözlüğüm hem maskem vardı'' yanıtını verdi. Trump açıklama yaptığı alanda maske takmamasını ise ''Burada gerek yok. Herkese test yapıldı. Bana da test yapıldı. Hatta daha bu sabah yaptırdım. O nedenle burada takmaya gerek yok'' sözleriyle gerekçelendirdi.

Trump ve otomobil üreticisi Ford şirketinin arası, Ford’un 2019 yılının Temmuz ayında California eyaletinin katı yakıt ekonomisi standartlarını kabul etmesinin ardından yaklaşık bir yıldır gergin. (amerikaninsesi.com)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)