BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'ın damadına 'üst düzey' yasak!----

Trump'ın damadına 'üst düzey' yasak!

Trump'ın damadına 'üst düzey' yasak!
28 Şubat 2018 - 10:12 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve danışmanı olan Jared Kushner'e Beyaz Saray'daki üst düzey güvenlik toplantılarına katılmasına izin verilmeyeceği duyuruldu.

ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve danışmanı olan Jared Kushner'e Beyaz Saray'daki gizli güvenlik bilgilendirmelerine katılabilmesi ve çok gizli belgelere ulaşabilmesi için yaklaşık bir yıllık geçici izin verildiğini yazan ABD medyası, Kushner ve diğer danışmanların haklarındaki güvenlik sorgulaması sonuçlanıncaya kadar "çok gizli" güvenlik toplantılarına katılmalarına izin verilmeyeceğini duyurdu.

Bu iznin sona ermesiyle, Kushner ve güvenlik sorgulaması henüz tamamlanmamış olan diğer danışmanlar, üst düzey toplantılara katılamayacak. Gerekçe olarak ise, güvenlik birimlerinin Kushner'in geçmiş sorgulamasını henüz tamamlamamış olması gösterildi.

Ivanka Trump ile evli olan 37 yaşındaki Jared Kushner, ticaret politikası ve Orta Doğu'dan sorumlu danışman olarak görevlendirilmişti. Kushner'in karar hakkında bilgilendirildiği söylenirken, Kushner'in avukatları tarafından da doğrulandı. Kushner'in avukatı Abbe Lowell, "Bu durum Kushner'in başkan tarafından verilmiş olan çok önemli görevlerini yerine getirmesine bir engel oluşturmuyor" dedi.

ABD'Yİ KARIŞTIRAN KİTAPTA YER ALAN İDDİALAR

Michael Wolff'un kaleme aldığı "Öfke ve Ateş: Trump'ın Beyaz Sarayı'nın İçinden" kitabında da Kushner ile ilgili ifadeler yer almış, kitaba göre, eski İngiltere Başbakanı Tony Blair, Donald Trump'ın damadı ve danışmanı Jared Kushner'le Şubat 2016'da Beyaz Saray'da buluşarak İngiliz istihbaratının Trump'ın kampanya ekibini gözetlediğini, telefon görüşmelerini ve diğer iletişimlerini dinlediğini ve Trump'ın kendisini bile dinlemiş olabileceklerini söylediği yer almıştı. 

Ayrıca Wolff, Trump'ın kızı Ivanka ve eşi Jared Kushner'ın Ivanka Trump'ın ileride Amerikan başkanlığına aday olabileceğine dair bir anlaşma yaptığını, Steve Bannon'ın 'Javanka' adını taktığı çiftin bu planlarının kendisine iletildiğinde Bannon'ın 'dehşete kapıldığını' iddia ediyor. (Habertürk)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yucel savas18 Ocak 2019 00:52

    dunyada ne guzellikler varya insanin elinden kayi kayi duruyo bende goturmek isterdim guzel guzel tuhbe banayapilirmiyaaa