BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'ın başı borçlarıyla dertte----

Trump'ın başı borçlarıyla dertte

Trump'ın başı borçlarıyla dertte
16 Kasım 2020 - 17:52 www.finansgundem.com

Başkanlığı kaybeden Trump'ın borçlarıyla başı dertte. Trump'a en büyük desteği veren Almanya'nın devlet destekli bankası Deutsche Bank'ın alacaklarını tahsil etmek için gerekeni yapacağı iddia edildi

Alman ARD televizyonu ve New York Times'in iddiasına göre, Donald Trump’a en büyük kredi desteğini veren banka olan Deutsche Bank, bu desteğini geri çekecek. Trump'ın bankaya şahsi borcunun 300 milyon dolar olduğu belirtilirken, Deutsche Bank'ın, hacizlere başlayabileceği de ifade edildi.

İddia sahipleri, Başkan Trump'ın çoğu borçlarına kişisel garantiler verdiğini belirterek, "Trump bunları ödemediği zaman alacaklıları ve özellikle de Deutsche Bank, mülklerine el koyabilir. Bu tabii, sade bir vatandaş olduğu zaman daha kolay olacak.

Banka, görev sırasındayken bir davanın gelebileceğinden ve ABD başkanıyken kişisel mal varlıklarına ve gayrimenkullerine el koymak zorunda kalabileceğinden korkuyordu. ABD Başkanı'na haciz getirilecek olmasının korkusu vardı” diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)