BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'ı Netanyahu da terketti----

Trump'ı Netanyahu da terketti

Trump'ı Netanyahu da terketti
12 Ocak 2021 - 14:22 www.finansgundem.com

İsrail Başbakanı Netanyahu, Beyaz Saray'da görev süresinin dolmasına günler kalan ABD Başkanı Donald Trump'ın yer aldığı fotoğrafı Twitter hesabının arka planından kaldırdı.

Binyamin Netanyahu'nun, Twitter hesabının arka planından, Trump'ın bulunduğu fotoğraf kaldırılarak yerine İsrail Başbakanı'nın yeni tip korona virüs aşısı olurken çekilen fotoğrafı eklendi.

İsrail Başbakanı, 3 Kasım 2020'de yapılan başkanlık seçimini kaybetmesine rağmen uzun süre Trump'ın fotoğrafını Twitter hesabında arka plan olarak kullanmaya devam etmişti.

Söz konusu değişiklik, ABD Temsilciler Meclisi'ndeki Demokratların, Kongre baskını dolayısıyla görevden alınmasını istedikleri Başkan Trump'a karşı azil maddesini içeren tasarıyı Meclis'e resmen sunmalarından bir gün sonra gerçekleşti.

Netanyahu, Kongre Binası'ndaki olayları 'saldırı' olarak nitelendirmiş ve ABD demokrasisinin galip geleceğinden emin olduğunu söylemişti.

Netanyahu'nun sık sık 'İsrail'in en iyi dostu' olarak nitelendirdiği Trump, görevi süresince İsrail yanlısı birçok adım attı.

Trump, Filistinlilerin haklarını yok sayarak Tel Aviv'deki ABD Büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınması, Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıması, Filistin'e yapılan mali yardımların kesilmesi gibi İsrail lehine Filistin'in aleyhine kararlara imza attı.

Trump'ın görevden alınması oylanacak

Facebook'tan Trump'a şok

Trump'ın avukatı barodan atılıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)