BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump’a en yakın isim ifadeye çağrıldı----

Trump’a en yakın isim ifadeye çağrıldı

Trump’a en yakın isim ifadeye çağrıldı
20 Ocak 2022 - 08:28 www.finansgundem.com

6 Ocak Kongre saldırısını soruşturan Meclis komitesi Trump'ın özel avukatı ve danışmanı olan Rudolph Giuliani ve hukuk ekibinin diğer üyelerini ifade vermeleri için çağırdı.

Trump için seçim sonuçlarını nasıl geçersiz kılabileceğine dair çalışmalar yapan Giuliani ve ekibinin elektronik oy makinelerine hile karıştırıldığına dair yalan iddialara dayanarak bir propaganda geliştirdiği iddia edildi.

Tafyun Hopalı'nın Sözcü'deki haberine göre, Mississippi Demokrat Temsilcisi Bennie Thompson, “İfadeye çağrılan dört kişi seçim sahtekarlığı hakkında desteklenmeyen teoriler ileri sürdüler, seçim sonuçlarını bozmaya yönelik çabaları zorladılar veya seçim oylarının sayımını durdurma girişimleri hakkında eski başkanla doğrudan temas halindeydiler” dedi.

Komite Giuliani’ye yazdığı mektupta soruşturmanın kendisinin “seçim sonuçlarının onaylanmasını aksatma veya geciktirme” girişimlerine katıldığına dair “inanılır kanıtlar” bulunduğunu yazdı.

6 Ocakta, Kongre saldırısından önce Trump destekçilerinden oluşan kalabalığına konuşan Giuliani, “dövüşle yargılama” çağrısında bulunmuştu.

ABD'de Trump'ın 6 Ocak kayıtlarının komiteye verilmemesi talebine ret

 

Trump ve çocuklarına kötü haber: İfadeye çağrıldılar

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)