BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'ı 10 bin İsrail polisi koruyacak!----

Trump'ı 10 bin İsrail polisi koruyacak!

Trump'ı 10 bin İsrail polisi koruyacak!
15 Mayıs 2017 - 17:10 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump gelecek hafta İsrail'e bir ziyaret gerçekleştirecek. 900 kişilik ekiple İsrail'e gidecek olan Trump'ı 10 bin polis koruyacak.

İsrail Emniyet Sözcüsü Micky Rosenfeld, 22 Mayıs'ta İsrail'e gelmesi beklenen Trump'ı korumak için 10 bin  polisin görevlendirildiğini söyledi. Rosenfeld, Trump'ın güvenliğini sağlamak  için Amerikan polisi ile koordineli bir hazırlık yürüttüklerini ifade etti.

İsrail'in Jerusalem Post gazetesinin haberine göre, havalimanından  helikopterle doğrudan Kudüs'e geçecek olan Trump'ın ziyaret edeceği yerler  arasında işgal altındaki Doğu Kudüs'ün surlarla çevrili Eski Şehir bölgesi de yer  alıyor. Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa ve Hristiyanlar için en  kutsal mekanlardan biri sayılan Kıyamet Kilisesi de bu bölgede bulunuyor.

İsrail'in Kanal 2 televizyonunun haberine göre de ABD Başkanı Trump'ın  900 kişiden oluşacak ekibini 70 araç taşıyacak.

MAHMUD ABBAS İLE DE GÖRÜŞECEK

Trump'ın İsrail ziyaretinin ardından işgal altındaki Batı Şeria'nın  Beytullahim kentine geçerek Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la görüşmesi  bekleniyor. Trump'ın ziyaretindeki en önemli Gündem maddesinin İsrail-Filistin  arasındaki barış görüşmesinin yeniden başlatılması olacağı belirtiliyor.

Trump başkan seçildikten sonraki ilk yurt dışı ziyaretini sırasıyla  Suudi arabistan, İsrail ve Vatikan'a yapacağını açıklamıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)