BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump: Yalnızca aptallar Twitter için bu parayı öder----

Trump: Yalnızca aptallar Twitter için bu parayı öder

Trump: Yalnızca aptallar Twitter için bu parayı öder
16 Mayıs 2022 - 10:14 www.finansgundem.com

Eski ABD Başkanı Trump, Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk'ın sosyal medya platformu Twitter'ı 44 milyar dolar karşılığında satın almaya çalıştığı anlaşmayı güvenilir bulmuyor.


6 Ocak Kongre baskını teşvik eden yalan bilgiler yaydığı gerekçesiyle Twitter'ın kapısından giremeyen, platformu satın alması halinde defaatle Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın geri dönebileceği mesajı veren Elon Musk'ın bu tekliflerini de reddeden Trump, Twitter anlaşmasının yasadışı olabileceği iması yaptı.

Twitter'dan yasaklanınca kendi yarattığı platform olan Truth Social'da açıklamalar yapan Trump, "Yalnızca aptallar Twitter için bu parayı öder, Elon da aptal biri değil. Ayrıca hisselerini yasadışı olarak elde etmiş olma ihtimali varken nasıl oluyor da bu anlaşma süreci devam ediyor?" diye sordu.

Son olarak Musk, sosyal medya platformundan kaldırmak istediği spam ve sahte hesapların gerçekten kullanıcıların yüzde 5'ini oluşturup oluşturmadığı netleşene dek Twitter'ı satın alma anlaşmasının geçici olarak askıya alındığını duyurmuştu.

Trump Twitter kararını açıkladı

 

Twitter’ı satın almasının arkasında Trump mı var?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)