BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump: Ukrayna değil ABD sınırlarını koruyalım----

Trump: Ukrayna değil ABD sınırlarını koruyalım

Trump: Ukrayna değil ABD sınırlarını koruyalım
31 Ocak 2022 - 08:56 www.finansgundem.com

ABD eski Başkanı Donald Trump, Başkan Joe Biden’ı Ukrayna’yı savunmak için Avrupa’ya asker göndermeye istekli olduğu için eleştirerek, Biden’ın yetersiz ve zayıf politikalarının 3. Dünya Savaşı’na yol açabileceğini söyledi.

Trump, Teksas ziyareti kapsamında düzenlenen mitingte yaptığı konuşmada, Biden’ı yabancı bir ülkenin güvenliğinden endişe ederken, milyonlarca insanın ülkeye girmesine izin vermekle suçladı.

Eski Başkan, “Şu anda bizim için en önemli sınır Ukrayna sınırı değil, Amerika sınırıdır. Doğu Avrupa sınırını korumak için herhangi bir asker göndermeden önce burada, Teksas’taki sınırımızı korumalıydı” dedi.

Trump, yasadışı göçmenleri takip için Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza kurumuna daha fazla memurunun işe alınmasını da istedi.

Kasım ayında yapılacak ara seçimler öncesinde Cumhuriyetçiler için bir plan sunan Trump, “Bu, Meclis ve Senato’yu geri alacağımız yıl. Amerika’yı geri alacağız” diye konuştu.

ABD: Rusya, Ukrayna krizi konusunda BM'de baskıyla karşılaşacak

 

ABD'den 'Ukrayna' uyarısı: Sonuçları korkunç olur!

 

Trump'tan adaylık bombası!

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)