BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Trump seçimi kaybederse itiraz mı edecek?----

Trump seçimi kaybederse itiraz mı edecek?

 Trump seçimi kaybederse itiraz mı edecek?
20 Ekim 2016 - 15:05 www.finansgundem.com

8 Kasım'da yapılacak ABD seçimleri öncesinde adaylardan Donald Trump hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı

BORSAGUNDEM.COM/DIŞ HABERLER SERVİSİ

Amerikan başkanlık seçimleri yaklaşırken, iki güçlü aday Donald Trump ve Hillary Clinton televizyonda üçüncü kez karşı karşıya geldi. Trump'ın Clinton zaferi hâlinde seçimlere itiraz edeceği konuşulurken, Donald Trump iddialara yanıt verdi.

Cumhuriyetçi adayın destekçileri de Hillary Clinton'ın seçimi kazanması hâlinde kabul etmeyeceklerini açıklarken, Donald Trump beklenmedik bir yanıt verdi ve kapalı konuştu.

Program moderatörü Chris Wallace'ın sorularını yanıtlayan Donald Trump, daha önce seçimlerin adil olmayacağı yönünde konuşmuştu. Özellikle internet ve medyaya düşen, Trump'ın kadınlar hakkındaki seksist yorumları büyük tepki çekmişti ve Trump da ana akım medya tarafından kendisine karşı bir propaganda yürütüldüğünü söylüyordu.

Chris Wallace her iki adaya da aynı soruları sorup, seçimi diğerinin kazanması halinde ne yapacağını sorarken, Hillary Clinton bunun 'korkunç' olacağını söyledi. Donald Trump ise 'Buna zamanı geldiğinde bakacağım' şeklinde konuştu.

Bir önceki münazarada ise Donald Trump aksi yönde bir cevap vermiş ve Hillary Clinton'ın seçimi kazanması hâlinde onu 'kesinlikle' destekleyeceğini belirtmişti.

Donald Trump'ın seçim sonrasıyla ilgili bu tip kapalı yorum yapması Wall Street Journal, New York Times, Washington Post gibi önemli gazetelerde manşetten yer bulurken, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı ve Donald Trump'ın seçimi kaybetmesi hâlinde itirazda bulunacağı konuşuldu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)