BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump öfke kustu: Radikal solcu ruh hastaları----

Trump öfke kustu: Radikal solcu ruh hastaları

Trump öfke kustu: Radikal solcu ruh hastaları
05 Mayıs 2021 - 19:45 www.finansgundem.com

Eski ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesaplarının kapatılmasını 'rezalet ve utanç' olarak nitelendirerek, "Radikal solcu ruh hastaları gerçeklerden korktuğu için ABD Başkanı'nın ifade özgürlüğü elinden alındı" açıklamasında bulundu

Trump, Facebook Denetim Kurulu'nun, Facebook ve Instagram hesaplarının bir süre daha kapalı kalması yönündeki kararının ardından yazılı açıklama yaptı.

Facebook, Twitter ve Google'ın eylemlerini 'ülkemiz için tam bir rezalet ve utanç' olarak nitelendiren Trump, "Radikal solcu ruh hastaları gerçeklerden korktuğu için ABD Başkanının ifade özgürlüğü elinden alındı. Çünkü gerçek daha büyük ve güçlü bir şekilde her zaman ortaya çıkar" değerlendirmesinde bulundu.

Halkın bu duruma sessiz kalmayacağını ifade eden Trump, "Bu yolsuzluğa batmış sosyal medya şirketleri siyasi bir bedel ödemeli ve seçim sürecimizi mahvetmelerine, kırıp geçmelerine bir daha asla izin verilmemeli" mesajını verdi.

TRUMP'IN SOSYAL MEDYA İLE SAVAŞI

ABD'de 6 Ocak'ta gerçekleşen Kongre Binası baskını sonrasında Facebook ve Instagram, Trump'ın hesaplarını 'süresiz olarak' engellemiş, Facebook kurucusu Mark Zuckerberg, "Başkanın bu dönemde hizmetimizi kullanmaya devam etmesine izin vermenin risklerinin çok büyük olduğuna inanıyoruz" ifadesini kullanmıştı.

Daha sonra, Twitter, Snapchat ve YouTube da kalıcı olarak Trump'ın hesaplarını kapatmıştı.

Facebook Denetim Kurulu bugün yaptığı açıklamada ise Trump'ın hesabını kapalı tutmaya yönelik politikasına bir süre daha devam edeceğini duyurmuştu.

Trump geri döndü: Kendi internet sitesini kurdu

 

Melania Trump artık daha mutlu

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gökhan Çetinoğlu06 Mayıs 2021 11:27

    Yüzsüzlüğün bu kadarı! Gerçekleri inkar etmenin de bir sınırı olmalı. Adamı önce uyardılar yanlış bilgilendirmeleri hakkında. Devam edince de kapattılar! Toplum sağlığı hakkında yalan yanlış, bilimsel dayanağı olmayan ifadeler ile toplumu yanlış bilgilendirdiği gerekçesi ile engellendiği için İfade özgürlüğü elinden alındı DİYEMEZ! Keşke ülkemizde de yanlış bilgilendirmeleri bu şekilde engellese bu sosyal medya firmaları.