BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump karşıtı gösteriler çığrından çıkıyor! Bir kişi vuruldu----

Trump karşıtı gösteriler çığrından çıkıyor! Bir kişi vuruldu

Trump karşıtı gösteriler çığrından çıkıyor! Bir kişi vuruldu
12 Kasım 2016 - 12:54 www.finansgundem.com

Üç gündür süren yeni ABD Başkanı Donald Trump'a karşı karşı gerçekleşen protesto gösterileri sırasında bir gösterici vuruldu

Edinilen bilgilere göre, ABD'nin batı eyaletlerinden Oregon'un en büyük kenti Portland'da üç gündür süren protestolarda, bir göstericiye ateş edildi. Portland polisinin Twitter'dan paylaştığı mesaja göre, Portland'daki Trump karşıtı gösterilerde protestocuların Morrison Köprüsü'nü geçtiği sırada bir kişi vuruldu.

Polis, herkesten bölgeyi acilen terk etmelerini ve olayın tanıklarının kendilerine başvurmasını istedi. Portland polisine göre, şüphelinin koyu renk kapşonlu bir svetşört giyen siyah bir erkek olarak tarif ediliyor.

Portland'daki Trump karşıtı gösterilerde önceki gün de olay çıkmıştı. Sayıları birkaç bini bulan göstericiler bazı dükkanların ve araçların camlarını kırmıştı. Polis, protesto eylemlerini ‘ayaklanma' olarak nitelendirmişti.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)