BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump: Çin'den 100 milyar dolar almaktan çok mutluyum----

Trump: Çin'den 100 milyar dolar almaktan çok mutluyum

Trump: Çin'den 100 milyar dolar almaktan çok mutluyum
08 Mayıs 2019 - 16:19 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, ABD ile Çin arasındaki ticaret müzakerelerinde yaşanan son gelişmelere ilişkin olarak Twitter üzerinden açıklama yaptı.

ABD Başkanı Donald Trump, ABD ile Çin arasındaki ticaret müzakerelerinde yaşanan son gelişmelere ilişkin olarak Twitter üzerinden açıklama yaptı. Trump, Çin'in geçtiğimiz hafta ABD ile ticaret anlaşması yapmaktan çekilmesinin ve ticaret anlaşmasını yeniden müzakere etmek istemesinin arkasında yatan nedenin Çin'in bu anlaşmayı 2020'de seçimlerinde Demokratların adayı olması beklenen Joe Biden ile müzakere etme umudu olduğunu savundu.

Trump, "Çin, çok zayıf bir Demokrat olan Joe Biden ile müzakere yürütmek ve bu şekilde ABD'den yılda 500 milyar dolar çalmaya daha yıllarca devam etmeyi umuyordu. Ancak bu olmayacak. Çin, Başbakan Yardımcısı'nın bir anlaşma yapmak için ABD'ye gelmekte olduğu konusunda bilgilendirdi.
Ne olacağını göreceğiz. Ancak Çin'den tarifeler yoluyla yılda 100 milyar dolar almaktan çok mutluyum, bu ABD için mükemmel, Çin için iyi değil" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)