BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump, basını ‘halk düşmanı’ ilan etti----

Trump, basını ‘halk düşmanı’ ilan etti

Trump, basını ‘halk düşmanı’ ilan etti
19 Şubat 2017 - 10:52 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, Amerikan ana akım medyasına yönelik sert eleştirilerine devam etti.

Florida eyaletinde bulunan ‘Kışlık Beyaz Saray’ diye tarif ettiği malikanesine giden Trump, Twitter’dan yine medyaya çattı. ABD’nin önde gelen medya kuruluşları olan New York Times, CNN, NBCnews, ABC, CBS’i ‘yalan haberler medyası’ diye adlandırdı. Önceki gün paylaştığı Tweet’te, “YALAN HABERLER medyası (batan @nytimes, @NBCNews, @ABC, @CBS, @CNN) benim düşmanım değil, Amerikan halkının düşmanıdır!” ifadesini kullandı.

Fransız AFP’nin haberine göre önceki Tweet’inde Trump, New York Times, CNN ve NBC yayın organlarını saydı. Ancak bu tweet’i kısa sonra silerek, yeni paylaştığı tweet’te bu üç yayına ABC ve CBS’i de ekledi. Trump, dün paylaştığı Tweet’te de, “Ana akım (yalan haberler) medyasına inanmayın. Beyaz Saray çok iyi İŞLİYOR. Bir KARMAŞA devraldım ve bunu düzeltme sürecindeyim” dedi. Donald Trump, geçen perşembe günü yaptığı konuşmada da sert söylemlerle, son bir aydır süren yönetim problemlerinden Amerikan medyasını sorumlu tutmuştu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)