BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump banka soyguncusunu affetti----

Trump banka soyguncusunu affetti

Trump banka soyguncusunu affetti
26 Ağustos 2020 - 13:17 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray’da kaydedilen Cumhuriyetçi Ulusal Kongre konuşmasında Nevada’da bir bankayı soyan eski bir suçluyu affettiğini açıkladı

ABD merkezli Fox News’e göre Trump, Nevada’da bir bankayı soyduktan sonra 2004 yılında 5 yıl hapis cezasına çarptırılan Jon Ponder’i affettiğini dile getirdi.

Trump söz konusu videoda, “Ponder, hapisten çıktıktan sonra eski mahkumlara yardım etmek için kar amacı gütmeyen Hope For Prisoners organizasyonunu kurdu. Bu organizasyon şimdi binlerce insanın hayatında bir fark yaratıyor ve gerçekten ikinci bir şans için umut veriyor” dedi.

Trump’ın yedi dakikalık videosunda, Ponder ve kendisini tutuklayan FBI ajanı Richard Beasley da yer aldı.

Ponder, “Beasley aslında bana yardım eden ilk kişi. O artık benim çok değerli bir arkadaşım. Umarım ırk, renk, sınıf veya geçmişe bakılmaksızın tüm insanlar, ikinci şansların olduğu bir ülkede yaşadığımızın farkındadır” şeklinde konuştu.

FBI ajanı Beasley ise, “15 yıl önce John ile tanıştığımda kızgın ve korkmuştu. Yıllarca hapis cezasına çarptırıldı. Cezaevine giderken uzun süre konuştuk ve birbirimizi anlamaya başladık. Beş yıl sonra, John hapisten çıktığında onunla öğle yemeğinde buluştuk. O farklı bir adamdı. Bana eski mahkumları rehabilite eden bir organizasyon kurma arzusundan bahsetti. Hayatlarında bir fark yaratabileceğini biliyordu” ifadelerini kullandı.

Trump’ın siyasi partinin etkinliği sırasında af konusundaki başkanlık yetkisini kullanması şaşkınlık yarattı.

Cumhuriyetçiler, ceza adaleti reformu ve mahkumlara ikinci bir şans verilmesine destek veriyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)