BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTrump bana tecavüz etti----

Trump bana tecavüz etti

Trump bana tecavüz etti
23 Haziran 2019 - 09:39 www.finansgundem.com

Köşe yazarı E. Jean Carroll, ABD Başkanı’nın bir mağazada kendisine tecavüz ettiğini öne sürdü. Trump ise “Onunla hiç karşılaşmadım” dedi.

ABD Başkanı Donald Trump hakkındaki cinsel saldırı suçlamalarına bir yenisi eklendi. Elle Dergisi'nde köşe yazarlığı yapan 75 yaşındaki E. Jean Carroll, Trump'ın 1995 ya da 1996 yılında Manhattan'da kendisine tecavüz ettiğini öne sürdü. Carroll, “Bir mağazada karşılaştık. Biraz sohbetten sonra bana denemem için bazı iç çamaşırları tavsiye ederek tacize başladı. Aldıklarımı denemek için kabine girdiğimde ise peşimden gelerek bana tecavüz etti. Saldırı yaklaşık 3 dakika sürdü. Bu olaydan sonra kimseyle ilişkiye giremedim” dedi. İddiayı yalanlayan Trump ise “Yalan haber. Bu kişiyle hayatımda tanışmadım. Amacı yeni kitabının satışlarını artırmak” açıklamasını yaptı.

Gazeteciye hapis tehdidi

ABD Başkanı Donald Trump, pazartesi Time Dergisi muhabirlerini ağırladı. Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un mektubunu ‘yayınlanmaması şartıyla' gösterdi.

Bir muhabir mektubun fotoğrafını çekince Trump, “Hapse girebilirsin” dedi. Gazeteci “Tehdit mi ediyorsunuz” diye sorunca da “Olacakları söyledim” karşılığını verdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)