BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump, Amerikalı hava yolu şirketlerine yardım sözü verdi----

Trump, Amerikalı hava yolu şirketlerine yardım sözü verdi

Trump, Amerikalı hava yolu şirketlerine yardım sözü verdi
02 Eylül 2020 - 09:33 www.finansgundem.com

Pandemi nedeniyle yolcu sayısı keskin bir şekilde azalan hava yolu şirketlerine yardım edeceğini belirten Başkan Trump, "Hava yolu işletmeciliği iyi zamanlarda bile zor bir iş" ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Donald Trump, yönetiminin korona virüs salgını nedeniyle yolcu trafiginde keskin düşüşle karşı karşıya kalan ABD hava yolu şirketlerine yardım edeceğini söyledi. Ancak Başkan Trump, sağlanacak yardım konusunda detay vermedi.

"Hava yolllarına yardım ediyor olacağız. Hava yollarına yardım etmeniz gerekli" diye konuşan Trump, "Hava yolu işletmeciliği iyi zamanlarda bile zor bir iş" ifadelerini kullandı.

Beyaz Saray Personel Şefi Mark Meadows da Kongre'nin yeni korona virüs yardım paketi üzerinde anlaşmaya varamaması halinde Başkan Trump'ın hava yolu şirketlerinin büyük işten çıkarmalardan kaçınmalarını sağlamak için başkanlık kararnamesi ile adımlar atmayı değerlendirdiğini ifade etmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)