BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump: ABD'ye benim dönemimde saygı duyuluyordu----

Trump: ABD'ye benim dönemimde saygı duyuluyordu

Trump: ABD'ye benim dönemimde saygı duyuluyordu
27 Temmuz 2022 - 00:47 www.finansgundem.com

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, başkanlığının sona ermesinden sonra ilk kez geldiği başkent Wahington DC’de katıldığı bir konferansta, artan enflasyon ve enerji fiyatlarına dikkat çekerek ABD’ye "kendi döneminde saygı duyulduğunu" ifade etti.

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, başkanlık görevinin sona ermesinin ardından yaklaşık 2 yılın ardından ilk kez başkent Wahington DC’ye geldi.

Beyaz Saray’da görevli eski danışmanlarından bazılarının kurduğu düşünce kuruluşu America First Policy Institute tarafından düzenlenen America First Agenda Summit’e katılan Trump, zirvenin açılış konuşmasını yaptı.

Trump, sahneye Lee Greenwood'un "God Bless the USA" şarkısı ile çıkarken, kalabalık tarafından uzun süre alkışlandı ve “ABD, ABD” sloganları ile karşılandı.

Konuşmasında kendi yönetiminin yaptığı işlere değinen Trump, başkan olduğu dönemde ABD'nin `kimsenin daha önce görmediği` gibi gelişen bir ekonomiye, en güçlü ve en güvenli güney sınırına, enerji egemenliğine, düşük benzin fiyatlarına ve enflasyona sahip olduğunu ifade etti.

"ABD'ye benim dönemimde saygı duyuluyordu"

Kendi yönetimi zamanında ABD’ye dünya çapında `çok saygı duyulduğunu` aktaran Trump, aileleri ve işçileri ilk sıraya koyarak "Amerika'yı yeniden harika yaptık` dedi.

ABD’nin `kelimenin tam anlamıyla diz çöktürüldüğünü` ifade eden Trump, ABD şehirlerini `gerçek savaş bölgeleri` olarak nitelendirerek, suçluların demokratik yönetim altındaki şehirlerde ve eyaletlerde saltanat kurduğunu öne sürdü.

"Böyle bir dönem hiç olmadı"

`Böyle bir dönem hiç olmadı` ifadelerini kullanan Trump, sokaktaki şiddete, evsizliğe ve ebeveynleri çocuklarının okula giderken ve okuldan dönerken vurulacağından endişe ettiğine dikkat çekti.

“Artık hukuka saygı ve düzen yok”

Trump, `Önemli bir nedenden dolayı çok farklı bir ülkede yaşıyoruz. Artık hukuka saygı ve düzen yok. Her kökenden her vatandaşın, bu ulusun herhangi bir yerinde, herhangi bir zamanda, şiddet suçlarının kurbanı olma düşüncesi bile olmadan yürüyebilmesi gerektiğine inanıyoruz` dedi.

Trump'ın damadına tiroit kanseri teşhisi

Biden Trump'ı eleştirdi: Cesaretsiz!

Trump LGBT'yi hedef aldı: Yalnızca erkekler ve kadınlar vardır

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)