BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrübünde olay... G.Saraylılar mahsur kaldı----

Trübünde olay... G.Saraylılar mahsur kaldı

Trübünde olay... G.Saraylılar mahsur kaldı
04 Haziran 2015 - 01:17 www.finansgundem.com

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray'ın Bursaspor'u 3-2 yendiği karşılaşmanın ardından tribünlerde olaylar yaşandı

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Galatasaraylı taraftarların tezahüratları sonrası Bursasporlu taraftarlar, sarı-kırmızılıların bulunduğu bölüme doğru meşale attı.

Bir süre sonra Galatasaray taraftarlarının bulunduğu bölüme doğru yönelen yeşil-beyazlılara güvenlik güçleri izin vermezken, bu sırada taraftarlar ile polis arasında gerginlik yaşandı. Bursasporlu taraftarlar, tribünden söktükleri koltukları güvenlik güçlerinin üzerine ve sahaya fırlattı.



Galatasaray'ın kupayı kaldırdığı tören sırasında daha da artan olaylar, yeşil-beyazlı taraftarların güvenlik güçlerinin nezaretinde dışarı çıkarılmasıyla son buldu.

Yaşanan olaylar nedeniyle Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet 2 saat boyunca stadyumdan ayrılamadı. Maç sonu Bursasporlu taraftarların 34 plakalı araçlara zarar vermesi nedeniyle güvenlik güçleri sarı kırmızılıların stadyumdan çıkmasına iki saat izin vermedi. Galatasaraylı taraftarlara da bu süre boyunca çıkış izni verilmedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)