BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTRT ekibine drone gözaltısı----

TRT ekibine drone gözaltısı

TRT ekibine drone gözaltısı
28 Ekim 2017 - 18:02 www.finansgundem.com

Myanmar'da aralarında TRT World'un serbest muhabirlerinin de olduğu 4 kişi parlamento binası yakınlarında drone ile görüntü aldıkları iddiasıyla gözaltına aldı.

Myanmarlı emniyet yetkilisi Sann Aung, yaptığı açıklamada, TRT World için çalışan gazeteciler Singapurlu Lau Hon Meng, Malezyalı Mok Choy Lin, beraberindeki Myanmar vatandaşı şoför ile yerel gazeteci Aung Naing Soe'nin gözaltına alındıklarını belirtti.

Söz konusu kişilerin, başkent Nepido'daki parlamento binası yakınlarında drone ile görüntü aldıktan kısa bir süre sonra gözaltına alındıklarını kaydeden Sann Aung, "Bu kişiler, Myanmar'a izinsiz olarak yurt dışından drone sokmakla ilgili hükümler bulunan İthalat ve İhracat Kanunu çerçevesinde suçlanıyor" ifadesini kullandı.

Öte yandan evine yapılan polis baskınında gazeteci Aung Naing Soe'nin bilgisayarına ve taşınabilir belleğine el konulduğu öğrenildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)